Over Hout Van Maele

Bij Hout Van Maele ontvangt elke klant die op zoek is naar het geschikte houtmateriaal een persoonlijke begeleiding. Als familiebedrijf hechten we veel aandacht aan de combinatie van kwaliteit met huiselijkheid. Je kan rustig inspiratie opdoen in onze toonzaal of het juiste houtproduct gaan kiezen in onze stock.

Uitgeruste toonzaal

In onze moderne toonzaal vind je een ruim aanbod aan laminaatvloeren, wandbekleding en plafondmogelijkheden. Je kunt comfortabel alle belevingshoeken ontdekken en zo de nodige inspiratie opdoen. Het team van Hout Van Maele staat alvast klaar om indien nodig jou te voorzien van deskundig technisch advies.

Bij ons kom je terecht in een one stop-shop: kwalitatieve houtproducten aan een scherpe prijs en geschikt advies van onze vaklui.

Naast de interieurmogelijkheden kun je in onze toonzaal ook de nodige toebehoren en afwerkingsproducten terugvinden aan een scherpe prijs. Zo fungeert Hout Van Maele als een one stop-shop, met bij elke stap de goede raad van onze houtspecialisten.

Complete stock met kwalitatief houtmateriaal

Op zoek naar kwalitatief constructiemateriaal? In onze omvangrijke en overzichtelijke stock vind je alles terug: massief hout, plaatmateriaal, isolatiemateriaal, gyproc en andere (hout)materialen. Telkens verkrijgbaar in verschillende diktes en formaten. Daarnaast voeren onze vakmannen het nodige zaag- en schaafwerk uit om het materiaal volledig op maat te krijgen.

Door de jarenlange samenwerking met onze leveranciers kunnen we kort op de bal spelen wanneer iets uit stock blijkt of als je uitzonderlijk iets wenst te bestellen wat niet voorzien is.

Bij Hout Van Maele leveren we met plezier aan huis met onze eigen vrachtwagen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de producten, wij zorgen dat ze goed terechtkomen. Indien het slechts over een beperkte bestelling gaat, mag je steeds gratis gebruikmaken van onze aanhangwagen.

Flexibele service van dynamisch team

Iedereen van ons team staat elke dag voor je klaar, waarbij je kunt rekenen op een professionele en persoonlijke service. We combineren ervaring met jeugdig enthousiasme om de werking van Hout Van Maele te blijven optimaliseren en adviseren je graag over zowel techniek als stijl. Uiteindelijk hebben we slechts één doel voor ogen: een duurzame houtoplossing vinden voor ieder project.