Een uitgeruste toonzaal voor geschikt houtadvies

In onze uitgeruste toonzaal vind je de nodige inspiratie om een geschikte keuze op maat te maken. Hout Van Maele biedt een ruim aanbod laminaat - parket en vinyl vloeren aan, met daarnaast ook wand- en plafondbekleding. Ontdek alle producten van de verschillende aangeboden fabrikanten voor elk budget.

We helpen je graag verder met deskundig technisch advies. Vertel ons gerust je wensen en ideeën zodat we samen naar een resultaat kunnen toewerken dat perfect aansluit bij wat je voor ogen had. Hout Van Maele heeft overigens ook een ruim assortiment aan bijproducten en bevestigingsmateriaal klaarliggen.

Kwalitatieve Quick-Step® laminaatvloeren

We etaleren een ruim assortiment aan kwalitatieve laminaat,vinyl en parket vloeren van onze partner Quick-Step, ondersteund met het nodige technische advies. Hier vind je zowel prijsbrekers als meer exclusieve modellen.

Bij Hout Van Maele gaan we altijd voor een persoonlijke aanpak met het juiste advies op maat.

Wand en plafondbekleding om naar op te kijken

Bij Hout Van Maele vind je wand en plafondbekleding van de merken Maestro en Panidur voor zowel de badkamer, de keuken als de leefruimte.  De plafonds en wanden zijn makkelijk te plaatsen voor doorsnee doe-het-zelvers. Vraag gerust naar meer advies.

Vind alle toebehoren voor je project

Of je nu aannemer bent of particulier, een project hangt samen met de juiste toebehoren. Voor alle constructie en afwerkingsmaterialen vindt u in onze toonzaal de juiste bevestigingstoebehoren. Vijzen, kits, kleefmateriaal, isolatieschuim, … We voorzien telkens het geschikte advies voor toebehoren op maat.

Doe inspiratie op in een ontspannen sfeer

Onze ruime moderne toonzaal is vrij toegankelijk. Laat je inspireren door onze verschillende standjes en belevingshoeken. We geven je alle ruimte om te ontdekken en staan altijd klaar je verder te helpen. Je kan ook een kijkje nemen op onze Inspiratie-pagina om enkele van onze realisaties te bekijken.

Een professionele en onafhankelijke service

Het merk waar we het meest ons best voor doen is natuurlijk Van Maele zelf, waarbij we altijd streven naar een maximale tevredenheid bij de klant. Meer dan in de discount doe-het-zelf-zaak kunnen we je begeleiden bij elke keuze zonder dat we gebonden zijn aan een tijdelijke actie. Samen vinden we een duurzame oplossing voor jou en je project. In ons atelier verzagen we indien gewenst alle plaatmaterialen op maat.